CİNAYET İÇİN SAATİ 06.00 ’YA KURMUŞLAR

CİNAYET İÇİN SAATİ 06.00 'YA KURMUŞLAR

İzmir'in Aliağa İlçesi’nde, anneleri Gülseren S.’yi bıçaklayarak öldüren ve toplam 30 yıl hapis cezası verilen Şeyda P. ve B.P. kardeşlerle ilgili mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı.

20 Ağustos 2014 - 16:15

Kararda, genç kızların ifadelerinde anlattıkları gibi annelerinin yanında erkek olup olmadığını kontrol etmek için değil, öldürmek için saatlerini 06.00’ya kurdukları belirtildi.
 
Gerekçeli kararda, şu ifadeler yer aldı: “Şeyda P. ile B.P.’nin savunmalarının aksine ölü muayene ve otopsi tutanağı ile olay yerinde yapılan kamera kayıtlarında Gülseren S. kendi yatak odasında, ayakları karnına çekilmiş, yüzü yastık ile kapatılmış bir halde bulunmuş. Bu nedenle savunmalarının aksine Şeyda ve B.P.’nin yaptığı iş nedeni ile geç saatte yatan Gülseren S.’yi uyku halinde olduğu saat 06.00 sularında öldürmeye karar verdikleri, Gülseren S.’yi öncelikle elektro şok cihazı ile sersemletmek suretiyle 24 kez bıçakladıkları, yine maktulenin bağırmasını önlemek amacıyla yüzünü yastık ile kapattıkları tespit edilmiştir.”

Bu haber 2818 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İMEAK DTO Aliağa Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
İMEAK DTO Aliağa Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
ŞAKRAN SAYFİYE MAHALLESİ MUHTARI METİN YILDIZ'DAN İTFAİYE MÜJDESİ
ŞAKRAN SAYFİYE MAHALLESİ MUHTARI METİN YILDIZ'DAN İTFAİYE...