BİTMEK BİLMEYEN ÇİLE

BİTMEK BİLMEYEN ÇİLE

İzmirli'nin ulaşım çilesi bitmek bilmiyor.

05 Aralık 2014 - 23:18

Trafik rahatlasın diye önce uzun mesafeli hatlar kaldırıldı. Toplu ulaşımı kullanan herkes İzban ve İzmir Metrosuna bindirilmek zorunda bırakıldı. İzmirli rahatlayacak denildi. Gelin görün ki İzmirli rahatlamayı bırakın  , her geçen gün kişisel olarak yaşadığı strese , birde ulaşım stresi eklendi.Özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle insanlar işlerine ve okullarına geç kalıyor. 

İzmirlilerin şikayetçi olduğu bir diğer konu da yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen kendilerine yetkililer tarafından hiçbir bilgi verilmemesi. Bütün izmirlilerin dediği tek bir şey var :"Sayın Aziz Kocaoğlu makam aracından insin, gelsin metro'ya binsin."

ALİAĞALILAR OTOBÜS İSTİYOR

Aliağa halkı yıllardan beri metro entegreli otobüs hatları istiyor. Ancak duyan yok. Aliağa halkı önce otobüs istedi , otobüs yok denildi. Sonra minibüslere kentkart konulacak denildi, test aşaması yapıldı sonra ondan da vazgeçildi.

Bakalım ne zaman bitecek Aliağalı ve İzmirlilerin ulaşım çilesi.....

 

Bu haber 1624 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TOBB ALOSBİ Lisesi'nde Bilim Rüzgarı: Aliağa Protokolü, Öğrencilerin Projelerine Hayran Kaldı
TOBB ALOSBİ Lisesi'nde Bilim Rüzgarı: Aliağa Protokolü,...
İMEAK DTO Aliağa Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
İMEAK DTO Aliağa Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı